IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Развод или просто слух – принцеса Виктория проговори за брака си

28 февруари 2022 10 40

Тя държи да запази семейството си цяло

БГНЕС

БГНЕС

Развеждат ли се шведската принцеса Виктория и съпругът ѝ Даниел? Месеци след като се заговори, че Шарлийн от Монако най-вероятно няма да се върне при принц Албер II и ще поиска развод, слухове тръгнаха и за друга известна двойка.

Афектирана от написаното в медиите, наследничката на 75-годишния крал Карл ХVI Густав и 78-годишната кралица Силвия реши да даде изявление, с което наруши някои правила. С него тя отрече твърденията, че е подала молба за развод.

„Разпространяват се твърдения за изневяра и предстоящ развод. Обикновено не коментираме слухове и спекулации, но за да защитим семейството ни искаме да изясним веднъж завинаги, че тези, които се разпространяват сега, са абсолютно безпочвени“, се казва в официалното съобщение, цитирано от Daily Express.

Макар някои да сметнаха, че принцесата не е коментирала нищо, говорителят на кралския двор – Маргарет Тургрен, потвърди, че тя стои зад въпросните думи, които е държала да сподели и сложи край на спекулациите.

„Обичайно не опровергаваме слухове, но тъй като тези се разпространяват от доста време, основно в социалните мрежи, решихме да направим това изявление“, обяснява тя.

В началото на годината най-голямото дете на крал Карл ХVI Густав бе с коронавирус, като след това се заразиха и други членове от семейството. Тогава се заговори, че Виктория и мъжът ѝ не прекарват много време заедно и имат проблеми.

Принцесата и Даниел Уестлинг сключват брак на 19 юни 2010 г. Те имат дъщеря и син – принцеса Естел на 9 г. и 5-годишният принц Оскар.

Миналото лято престолонаследничката отбеляза 44-ия си рожден ден с най-близките в двореца Сулиден. Преди това, заради пандемията и мерките за сигурност, всички официални тържества по случай нейното раждане, бяха отменени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари